Duurzame mondkapjes

De B2B-website voor wasbare mondkapjes van topkwaliteit. Kies voor Remask Oeko-tex mondkapjes of laat je mondkapjes bedrukken met je eigen ontwerp. Vanaf 100 stuks leveren wij ze direct vanuit voorraad. Remask to cover your pretty face and to protect the oceans.

Remask washable face masks

 Stijlvolle comfortabele stijlvolle mondkapjes van ons merk Remask per 3 of 4 verschillende kleuren verpakt in leuke verzendenvelop. Vanaf 100 stuks binnen 2 dagen vanuit voorraad leverbaar.

Printed washable face masks

Directly available: printed face masks with a beautiful graphic design, text or logo. From 250 pieces with a delivery time of 8 working days.

Kies kwaliteit mondkapjes die goed voor jezelf, elkaar én de natuur zijn

Sinds het uitbreken van het coronavirus doet zich een heel nieuw probleem voor: beschermingsmaterialen, zoals plastic handschoenen en mondkapjes, worden in toenemende mate op straat of in de natuur achtergelaten. NederlandSchoon en Plastic Soup Foundation trekken daarom aan de bel. Niet alleen in Nederland maar in de hele wereld blijkt dit nieuwe zwerfafvalprobleem zich voor te doen. Draag, was & gebruik opnieuw

Cover both your mouth and nose

Reusable, and therefore good for the wallet

Wash your hands before and after use

Wash regularly at 60 degrees

To cover your pretty face

Terwijl we doen wat nodig is om de verspreiding van COVID-19 te vertragen, is het belangrijk te kiezen voor de optie die niet alleen de menselijke gezondheid ten goede komt, maar ook die van de planeet.

Katoenen mondmaskers als duurzaam en voordelig relatiegeschenk

Mondkapjes vielen nog onder het normale btw-tarief van 21%, t/m 31 december 2020 hoeft er geen BTW te worden betaald. Voor bedrijven is het daarom nu aantrekkelijk om mondkapjes als relatiegeschenk, personeelsgeschenk, give away of gratis service artikel te bestellen.

De schatting is dat het dragen van mondkapjes de verspreiding van het virus met 40 procent afremt. Dit is uit 40 epidemiologische onderzoeken gebleken, de meeste overigens niet gedaan tijdens de coronapandemie, maar tijdens uitbraken van andere via de luchtwegen overgedragen ziekten, zoals Sars, Mers en een aantal griepepidemieën. Bron: Trouw 9 augustus 2020 ‘Zonder mondkapjes gaat Nederland rond 26 november weer op slot’

© 2020 Remask.nl – Remask is a part of the Retulp Production BV.