Herbruikbare mondkapjes

“So much more than a pretty face”

Duurzame herbruikbare mondkapjes

Retulp is opgericht met het doel om wegwerpplastic tegen te gaan door alternatieven aan te bieden. Zo wordt er met onze herbruikbare drinkflessen en thermosflessen voor gezorgd dat er minder plastic in de oceanen belandt. Tegenwoordig is er een nieuw opkomend probleem: mondkapjes. Enerzijds is er een tekort van in de zorg, anderzijds is het een nieuwe bron van afval. Deze wegwerpmondkapjes belanden helaas vaak in de natuur, zoals op straat of in de grachten. Dit veroorzaakt een nieuwe afvalberg. Door herbruikbare en wasbare mondkapjes aan te bieden, wordt dit afvalprobleem tegengegaan. De mondkapjes zijn niet alleen goed voor jezelf en voor de planeet, maar ook voor een ander. Hieronder lees je waarom!

Voor jezelf

De nieuwe Remask mondkapjes zijn stijlvol en kunnen gewassen worden op 60 graden. Dit maakt ze dus zowel wasbaar als herbruikbaar. Ze zijn niet geschikt voor de medische sector, maar bieden wel voldoende bescherming voor het dagelijks gebruik! De productie vindt plaats in Europa, namelijk in Portugal. De mondkapjes bestaan uit meerdere lagen en hebben ook nog eens een fraai design. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren!

Voor een ander

Remask mondkapjes zijn geschikt voor het dagelijks gebruik, maar voldoen helaas niet aan de eisen om in de medische sector gebruikt te kunnen worden. Toch wordt ook hier een steentje bijgedragen! Met ieder verkocht Retulp mondkapje wordt er namelijk een vast bedrag gedoneerd via doneereenmondkapje.nl. Met dit geld worden er professionele mondkapjes aangeschaft voor een held in de zorg! Mensen in de medische sector verbruiken dagelijks vele mondkapjes en ook bestaat er nog steeds een groot tekort. Met iedere aankoop draag jij dus bij aan de bescherming van anderen. Koop er een voor jezelf en help tegelijkertijd iemand in de zorg. Stay safe together!

Voor de planeet

De mondkapjes zijn net als de flessen bedoelt als alternatief voor wegwerpplastic. Hierdoor help je dus niet alleen jezelf of een ander, maar ook de planeet! De vele wegwerpmondkapjes veroorzaken namelijk een enorme hoeveelheid afval. Op deze manier komt er veel plastic terecht in de natuur of op straat, wat schadelijk is voor het milieu. Retulp mondkapjes bestaan voor 100% uit katoen en bevatten dus geen plastic. Omdat je ze dagelijks kan hergebruiken, wordt de grote hoeveelheid afval tegengegaan. De mondkapjes bieden je dus bescherming, maar beschermen bovendien ook mensen die het nodig hebben en de planeet. Net als Retulp producten!

Wil jij onze zorg ondersteunen?

Remask is partner van:

MVO Nederland partner
Wij zijn een social enterprise

Remask is onderdeel van Retulp Production BV.
© 2022 Remask.nl