Remask washable face masks

Maskers gemaakt van zacht, biologisch katoen, wat zorgt voor optimaal comfort en uitstekend ademend vermogen. Vanaf 99 stuks vanuit voorraad leverbaar. Stijlvolle Remask mondkapjes in 3 of 4 verschillende kleuren en verpakt in leuke kadoverpakking.

Remask comfort mondkapjes

 Oeko-tex - standard 100

Onze eigen merk Remask comfort mondkapjes zijn in Portugal gemaakt van Oeko-tex en zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn dubbellaags, hebben een hoog draagcomfort en ademen / beschermen zeer goed en zijn voorzien van een neusbeugel voor extra comfort.

De Remask mondkapjes zijn per 3 stuks verpakt in een mooie verzendenvelop, in een envelop zitten een zwarte, witte en een navy mondkapje.

Remask brand sustainable face mask

Remask fashion mondkapjes

Retulp fashion mondkapjes bedrukken
 Oeko-tex - standard 100

De Remask fashion mondkapjes zijn in Europa gemaakt van Oeko-tex en zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn dubbellaags, hebben een hoog draagcomfort en ademen / beschermen zeer goed.

De Remask fashion hebben in tegenstelling tot de Remask Comfort geen metalen neusbeugel en zijn daarom goedkoper. De Remask fashion mondkapjes zijn per 4 kleuren verpakt: zwart, grijs, wit en een blauw mondkapje.

Onze mondkapjes zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen na een wasbeurt telkens weer gebruikt worden.

  • For yourself: a stylish washable face mask for on the road.

  • For another: part of the proceeds will be donated to health care heroes.

  • For the planet: less disposable face masks to protect the environment.

Hallo stijlvol duurzame Remask

Bye bye wegwerp mondkapje

Zorg voor jezelf, elkaar én de natuur

Sinds het uitbreken van het coronavirus doet zich een heel nieuw probleem voor: beschermingsmaterialen, zoals plastic handschoenen en mondkapjes, worden in toenemende mate op straat of in de natuur achtergelaten. NederlandSchoon en Plastic Soup Foundation trekken daarom aan de bel. Niet alleen in Nederland maar in de hele wereld blijkt dit nieuwe zwerfafvalprobleem zich voor te doen.

Bedek zowel je mond als neus

Herbruikbaar dus goed voor de portemonnee

Was je handen voor en na gebruik

Regelmatig wassen op 60º

To cover your pretty face

Request the Remask price list here

1 + 0 = ?

Bedrijven betalen t/m 31 december geen BTW op mondkapjes

Per 1 juni is het verplicht om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen. Omdat reizigers in volle treinen, bussen en trams geen 1,5 meter afstand tot anderen kunnen houden, komt het kabinet met deze tijdelijke korting. Mondkapjes vielen nog onder het normale btw-tarief van 21%, vanaf nu t/m 31 december hoeft er geen BTW te worden betaald. Voor bedrijven is het daarom nu aantrekkelijk om mondkapjes als relatiegeschenk, personeelsgeschenk, give away of gratis service artikel te bestellen.

© 2020 Remask.nl – Remask is a part of the Retulp Production BV.