Remask wasbare mondkapjes best getest

Maskers gemaakt van zacht, biologisch katoen, wat zorgt voor optimaal comfort en uitstekend ademend vermogen. Vanaf 100 stuks vanuit voorraad leverbaar.  Kies tussen de Remask Comfort met neusbeugel of de Remaks fashion zonder neusbeugel.

Remask comfort mondkapjes

Oeko-tex - standaard 100

Onze eigen merk Remask comfort mondkapjes zijn in Europa gemaakt van Oeko-tex en zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn dubbellaags, hebben een hoog draagcomfort en ademen / beschermen zeer goed en zijn voorzien van een neusbeugel voor extra comfort.

De Remask comfort mondkapjes zijn er in het zwart en daarnaast ook in setjes per 3 kleuren verpakt. Vanaf 1200 stuks zijn ze 8 verschillende kleuren verkrijgbaar en is een eigen verpakking ook mogelijk.

Remask mondkapje brildragers

Remask fashion mondkapjes

Retulp fashion mondkapjes bedrukken
Oeko-tex - standaard 100

De Remask fashion mondkapjes zijn in Europa gemaakt van Oeko-tex en zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn dubbellaags, hebben een hoog draagcomfort en ademen / beschermen zeer goed.

De Remask fashion hebben in tegenstelling tot de Remask Comfort geen metalen neusbeugel en zijn daarom goedkoper. De Remask fashion mondkapjes zijn per 4 kleuren verpakt: zwart, grijs, wit en een blauw mondkapje.

Onze mondkapjes zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen na een wasbeurt telkens weer gebruikt worden.

  • Voor jezelf: een stijlvol wasbaar mondkapje voor onderweg

  • Voor een ander: een deel van de opbrengst wordt gedoneerd naar helden in de gezondheidszorg

  • Voor de planeet: minder wegwerp mondkapjes om het milieu te beschermen

Hallo stijlvol duurzame Remask

Bye bye wegwerp mondkapje

Zorg voor jezelf, elkaar én de natuur

Sinds het uitbreken van het coronavirus doet zich een heel nieuw probleem voor: beschermingsmaterialen, zoals plastic handschoenen en mondkapjes, worden in toenemende mate op straat of in de natuur achtergelaten. NederlandSchoon en Plastic Soup Foundation trekken daarom aan de bel. Niet alleen in Nederland maar in de hele wereld blijkt dit nieuwe zwerfafvalprobleem zich voor te doen.

Bedek zowel je mond als neus

Herbruikbaar dus goed voor de portemonnee

Was je handen voor en na gebruik

Regelmatig wassen op 60º

To cover your pretty face

Vraag hier de Remask prijslijst aan

4 + 3 = ?

Bedrijven betalen t/m 31 december geen BTW op mondkapjes

Mondkapjes vielen nog onder het normale btw-tarief van 21%, t/m 31 december 2020 hoeft er geen BTW te worden betaald. Voor bedrijven is het daarom nu aantrekkelijk om mondkapjes als relatiegeschenk, personeelsgeschenk, give away of kerstpakket te bestellen.

© 2020 Remask.nl – Remask is onderdeel van Retulp Production BV.