Remask wasbare mondkapjes

Maskers gemaakt van zacht, biologisch katoen, wat zorgt voor optimaal comfort en uitstekend ademend vermogen. Vanaf 99 stuks vanuit voorraad leverbaar. Stijlvolle Remask mondkapjes in 3 verschillende kleuren en verpakt in leuke kadoverpakking.

Remask mondkapjes

Oeko-tex - standaard 100

Onze eigen merk Remask mondkapjes zijn in Portugal gemaakt van Oeko-tex en zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn dubbellaags, hebben een hoog draagcomfort en ademen / beschermen zeer goed.

De Remask mondkapjes zijn per 3 stuks verpakt in een mooie verzendenvelop, in een envelop zitten een zwarte, witte en een navy mondkapje.

Remask merk duurzaam mondkapje

Onze mondkapjes zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen na een wasbeurt telkens weer gebruikt worden.

  • Voor jezelf: een stijlvol wasbaar mondkapje voor onderweg

  • Voor een ander: een deel van de opbrengst wordt gedoneerd naar helden in de gezondheidszorg

  • Voor de planeet: minder wegwerp mondkapjes om het milieu te beschermen

Hallo stijlvol duurzame Remask

Bye bye wegwerp mondkapje

Zorg voor jezelf, elkaar én de natuur

Sinds het uitbreken van het coronavirus doet zich een heel nieuw probleem voor: beschermingsmaterialen, zoals plastic handschoenen en mondkapjes, worden in toenemende mate op straat of in de natuur achtergelaten. NederlandSchoon en Plastic Soup Foundation trekken daarom aan de bel. Niet alleen in Nederland maar in de hele wereld blijkt dit nieuwe zwerfafvalprobleem zich voor te doen.

Bedek zowel je mond als neus

Herbruikbaar dus goed voor de portemonnee

Was je handen voor en na gebruik

Regelmatig wassen op 60º

Reduce Reuse Remask

Vraag hier de Remask prijslijst aan

4 + 3 = ?

Bedrijven betalen tot 1 september geen BTW op mondkapjes

Per 1 juni is het verplicht om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen. Omdat reizigers in volle treinen, bussen en trams geen 1,5 meter afstand tot anderen kunnen houden, komt het kabinet met deze tijdelijke korting. Mondkapjes vielen nog onder het normale btw-tarief van 21%, vanaf nu tot 1 september hoeft er geen BTW te worden betaald. Voor bedrijven is het daarom nu aantrekkelijk om mondkapjes als relatiegeschenk, personeelsgeschenk, give away of gratis service artikel te bestellen.

© 2020 Remask.nl – Remask is onderdeel van Retulp Production BV.